Mięso Świeże

Nasza propozycja uwzględnia zarówno tuszkę, jak i wszystkie elementy z kurczaka.
Sposób ich pakowania dostosowany jest do oczekiwań konsumentów.

  •  

    filet z polędwiczką

    vaccum / map / kalibracja

  •  

    filet bez polędwiczki

    vaccum / map / kalibracja

  •  

    poledwiczki

    vaccum / map / kalibracja

  •  

    podudzie

    vaccum / map / kalibracja

  •  

    ćwiartka z kurczaka

    vaccum / map

  •  

    noga cięta antomicznie

    vaccum / map

  •  

    udo anatomicznie ciete

    vaccum / map

  •  

    mieso udowe ze skóra

    vaccum / map

  •  

    mieso udowe bez skóry

    vaccum / map

  •  

    skrzydło

    vaccum / map

  •  

    dwu członowe skrzydła z lotką

    vaccum / map

  •  

    pierwszy człon skrzydła

    vaccum / map

  •  

    drugi człon skrzydła

    vaccum / map

  •  

    tulipy

    vaccum / map

  •  

    tuszka

    map

  •  

    tuszka pakowana indywidualnie

    map

  •  

    produkty marynowane

    vaccum / map

  •  

    wątroba

    vaccum / map

  •  

    żołądki

    vaccum / map

  •  

    serca

    vaccum / map

  •  

    porcje rosołowe

    vaccum / map