Mięso Mrożone

W naszej ofercie jest również tuszka i elementy kurczaka w postaci mrożonej w systemie IQF.
Ten system mrożenia ma szerokie zastosowanie w gastronomii, gdyż pozwala na zachowanie anatomicznego kształtu każdego elementu.

Nasz sprawny system mrożenia i logistyki gwarantuje zachowanie ciągu chłodniczego.
Nasi klienci otrzymują więc produkt bezpieczny i spełniający najwyższe normy.

  •  

    filet z polędwiczką

    vaccum / map / kalibracja

  •  

    filet bez polędwiczki

    vaccum / map / kalibracja

  •  

    poledwiczki

    vaccum / map / kalibracja

  •  

    podudzie

    vaccum / map / kalibracja

  •  

    ćwiartka z kurczaka

    vaccum / map

  •  

    noga cięta antomicznie

    vaccum / map

  •  

    udo anatomicznie ciete

    vaccum / map

  •  

    mieso udowe ze skóra

    vaccum / map

  •  

    mieso udowe bez skóry

    vaccum / map

  •  

    skrzydło

    vaccum / map

  •  

    dwu członowe skrzydła z lotką

    vaccum / map

  •  

    pierwszy człon skrzydła

    vaccum / map

  •  

    drugi człon skrzydła

    vaccum / map

  •  

    tulipy

    vaccum / map

  •  

    tuszka

    map

  •  

    tuszka pakowana indywidualnie

    map

  •  

    produkty marynowane

    vaccum / map

  •  

    wątroba

    vaccum / map

  •  

    żołądki

    vaccum / map

  •  

    serca

    vaccum / map

  •  

    porcje rosołowe

    vaccum / map